T: 06 20 53 80 57    

E: info@eminent-taxi.nl  

Wie is Eminent persoonlijk vervoer

Ik, Hans de Jeu, heb mijn passie voor autorijden en service verlenen in 2012 omgezet in de start van mijn bedrijf. Ik  vervoer VIP’s en directeuren op hoog niveau. Eigenlijk worden alle personen als een VIP behandeld. Er is altijd een actuele krant aan boord, evenals iets te drinken en een versnapering. Het spreekt voor zich dat de deur voor u wordt opengehouden, de gordel wordt aangegeven en u wordt geholpen met uw bagage. Eigenlijk hoeft dat niet vermeld te worden, want bij ons is dat normaal en behoort dit tot de standaard service. Wij leveren snel, comfortabel en veilig vervoer. Het is voor ons belangrijk dat onze klant(en) veilig op de plek van bestemming aankomen.

Voor ons vervoer beschikken wij over een Hyundai I40.
Het spreekt voor zich dat voorafgaand aan de rit, de taxi-daklichten worden verwijderd.

Prima vervoer

Wij zorgen voor persoonlijk vervoer op niveau. Hierbij moet u denken aan een prima auto, die er tot in de puntjes verzorgd uitziet, evenals de chauffeur; altijd in het pak met stropdas en vanzelfsprekend een goede service.

Reserveer uw persoonlijk vervoer

Hans de Jeu

Eigenaar & Chauffeur

Ik heb een jarenlange ervaring als taxichauffeur opgedaan in Rotterdam. In 2002 vertrok in naar Noord Nederland. In 2010 kroop het bloed waar het niet gaan kon en ben ik gestart met mijn opleiding CCV D1. Deze opleiding heb ik met goed gevolg afgesloten en elke vijf jaar doe ik mijn bijscholing via Team Cotrea. Hierdoor blijf ik bij in mijn vakgebied.
Mijn passie is om klanten (VIP’s, directeuren, burgemeesters, etc.) op een veilige en comfortabele manier naar hun bestemming te vervoeren. Indien nodig wordt er een voorscan gedaan in verband met veiligheid bij eventuele dreigingen. Dit kan ongetwijfeld bestaan bij hoogwaardigheidsbekleders.

Hoe vraagt u vervoer aan:

U kunt contact opnemen met Hans de Jeu op 06 20 53 80 57

U kunt ook het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om de opdracht door te spreken. Vanzelfsprekend brengen wij een passende offerte uit.

Vraag nu aan
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]